Secretariaat

Het secretariaat is gelegen rechts naast de inrit van het Valaarhof (in nr. 135) en is geopend elke maandag van 20.30 tot 21.30 u (behalve op feestdagen). U kan ook telefoneren op het nummer 0471 83 36 95.

Omwille van de Corona-maatregelen van de overheid zijn de zalen op dit ogenblik gesloten. Het secretariaat is derhalve ook gesloten.

U kunt er terecht voor inlichtingen, het reserveren van zalen, het bestellen van dranken en materialen, het betalen van rekeningen, enz. Hier is een kaart van het Valaarhof en omgeving.

Je kan ook e-mailen: info@valaarhof.be.

Buiten de grote zalen kunnen ook nog kleinere lokalen alsook de turnzaal van de school (die achter het Valaarhof gelegen is) gehuurd worden, hetzij occasioneel, hetzij voor vooraf vastgelegde data of periodes. Ze zijn uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals bv. eigenaarsvergaderingen van kleinere gebouwen.

Ook verhuringen voor een vaste dag gedurende een langere periode kunnen besproken worden op het secretariaat; daarvoor gelden voordeligere prijzen.

Gelieve te noteren dat bestellingen van dranken, materialen e.d.m. minstens 14 dagen voor het feest moeten binnen zijn bij het secretariaat.

Dank voor de medewerking!